1985

< 1984 1986 >




1985 (30)

< 1984 1986 >

  • Tip Top
    • Vanilj med porös choklad, doppad i rischoklad. Med frasvåffla.
  • Joker (1)
    • Vanilj och nougat med skumboll, doppad i nötmassa och choklad.
  • Storstrut (2)
    • Vanilj doppad i mörk choklad.
  • Cornetto Jordgubb (1)
    • Jordgubb med jordgubbssylt i frasig strut.
  • Combino nyhet
    • Citron- och hallonglass-sorbet med hallonsås och citronchips.
  • Nogger
    • Vanilj med fyllning och överdrag av nougat.
  • 88:an
    • Vanilj med ischoklad täckt med nötkrokant.
  • Boccia
    • Apelsin med chokladfyllning och krispigt chokladöverdrag.
  • Be-Bop
    • Jordnötsglass med fyllning och överdrag av jordnöt.
  • Rom Russin nyhet
    • Rom-russin med chokladöverdrag.
  • Glassburgare nyhet
    • Vanilj med kex och chokladchips.
  • Lakritspuck (1)
    • Glasspinne -vanilj med fyllning och överdrag av saltlakrits (Du kan äta pinnen när den tinat.).
  • Bubbel Pop nyhet
    • Päron med fruktöverdrag och tuggummipinne.
  • Softy Shake Vanilj nyhet
    • Mjukglass med smak av vanilj.
  • Softy Shake Jordgubb nyhet
    • Mjukglass med smak av jordgubb.
  • GB-Sandwich
    • Vaniljglass med chokladkex.
  • Top Hat
    • Vanilj med choklad- och jordgubbsrippel.
  • Jelly Splitt nyhet
    • Geléhallon med överdrag av hallon-is.
  • Citron Splitt
    • Citron med överdrag av citron-is.
  • Musse & Långben nyhet
    • Ispinne med smak av tropiska frukter.
  • Chokladpuck
    • Vanilj doppad i mörk choklad.
  • GB Light nyhet
    • Persika med fruktsås.
  • Finger
    • Ispinne med jordgubbssmak.
  • X-15
    • Ispinne med fruktsmak.
  • Igloo Cola
    • Ispinne med colasmak.
  • Puckstång Vanilj
    • Vanilj.
  • Puckstång Jordgubb
    • Jordgubb.
  • Puckstång Light nyhet
    • Vanilj och smultron.
  • Piggelin
    • Ispinne med tutti-fruttismak.
  • Pop Up Cola nyhet
    • Is med colasmak.

Utgått:

  • Malaga
  • Lollipop
  • Ice-Dream
  • Tom & Jerry (1)
  • Kiwawa

< 1984 1986 >


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0