1989

< 1988 1990 >




1989 (27)

< 1988 1990 >

  • Magnum (Classic) nyhet
    • Gräddvaniljglass överdragen med mörk choklad.
  • Tip Top
    • Vanilj med porös choklad, doppad i rischoklad.
  • Storstrut (3)
    • Vanilj doppad i choklad.
  • Dajmstrut
    • Vanilj med Dajmbitar doppad i Marabou mjölkchoklad.
  • Alexandra (2)
    • Glasstrut - Wienernougat- /mocca med wienernougatrippel och chokladpulver.
  • Cornetto (Krossad choklad) nyhet
    • Vanilj med krossad choklad.
  • Nogger
    • Vaniljglass med nougatfyllning och nougatöverdrag.
  • Nogger Choc
    • Nougat med mjölkchoklad och kanderade nötter.
  • 88:an
    • Vanilj och ischokladglass och överdrag täckt med nötkrokant.
  • Snack
    • Chokladglass med marshmallow, kolasås, jordnötter och chokladöverdrag.
  • Snack Cocos nyhet
    • Cocos med chokladcocos och vit choklad.
  • Schweizernöt
    • Vanilj /hasselnöt doppad i Marabou Schweizernöt.
  • Lakritspuck (1)
    • Glasspinne -vanilj med fyllning och överdrag av saltlakrits.
  • Fruitline Hallon
    • (Ananas eller) Hallon frysta på pinne.
  • Fruitline Ananas nyhet
    • Ananas (eller hallon) frysta på pinne.
  • GB-Sandwich
    • Vaniljglass med chokladkex.
  • Top Hat
    • Vanilj med choklad- och jordgubbsrippel.
  • Chokladpuck
    • Vanilj med choklad.
  • X-17
    • Is med tuttifrutti /banan /krusbärssmak.
  • Igloo Cola
    • Ispinne med colasmak.
  • Puckstång Vanilj tillbaka
    • Vanilj.
  • Puckstång Päron Light
    • (Utan vanligt socker. Sötad med aspartam.)
  • Piggelin
    • Ispinne med tuttifruttismak.
  • Spinn ny höst 88
    • Ispinne med fruktsoda och päronsmak.
  • Spinn Apelsin /melon nyhet
    • Ispinne med apelsin och melonsmak.
  • Pop Up Cola
    • Is med colasmak.
  • Pop Up Jordgubb nyhet
    • Is med jordgubbssmak.

Begränsad period:

  • Globen Amarena ny vår 89
    • Glasspinne - Amarena med luftig choklad och vitt chokladöverdrag.

Utgått:

  • Cornetto (Classic)
  • Bravo
  • Gröna Grodan
  • Pop Up Tropic
  • Puckstång Jordgubb

< 1988 1990 >


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0