1991

< 1990 1992 >



1991 (27)

< 1990 1992 >

  • Magnum (Classic)
    • Gräddvaniljglass överdragen med mörk choklad.
  • Tip Top
    • Glasstrut - vanilj med porös choklad, doppad i mjölkchoklad och puffat ris.
  • Basun nytt namn
    • Vaniljglass doppad i choklad.
  • Daim
    • Daimstrut med vaniljglass och Daimbitar doppad i Marabou mjölkchoklad.
  • Super Cornetto Blåbär
    • Blåbärsglass med blåbärsrippel.
  • Cornetto (Classic)
    • Gräddglass vanilj med hasselnötter och kakao.
  • Cornetto Jordgubb (2) nyhet
    • Jordgubbsglass med jordgubbsrippel.
  • Nogger
    • Vaniljglass med nougatfyllning och nougatöverdrag.
  • 88
    • Vanilj och ischokladglass och överdrag täckt med nötkrokant.
  • Snack
    • Chokladglass med marshmallow, kolasås, jordnötter och chokladöverdrag.
  • Crispy nyhet
    • Glasspinne -toffee med nougatsås, chokladdragerat vetekrisp och mjölkchokladöverdrag.
  • Lakritspuck (1)
    • Glasspinne -vanilj med fyllning och överdrag av saltlakrits.
  • GB-Sandwich
    • Vaniljglass med chokladkex.
  • Joker (2)
    • Gräddglass - vanilj med kolasås, jordnötter och mjölkchokladöverdrag.
  • Sky nyhet
    • Gräddglass vanilj med porös choklad och mjölkchokladöverdrag.
  • Top Hat
    • Glasstrut -vanilj med chokladrippel och jordgubbssås.
  • Lift nyhet
    • Juicepinne, Druv /apelsinjuice
  • Chokladpuck
    • Vanilj /choklad.
  • Gudpuck (2) nyhet
    • Gräddglass vanilj.
  • Kid (2)
    • Hallonglass med hallonisöverdrag.
  • X-21
    • Ispinne med persika /banan /hallon-blåbär.
  • Igloo Cola
    • Ispinne med colasmak.
  • Igloo Light nyhet
    • Isglass med apelsin /ananassmak
  • Piggelin
    • Ispinne med tuttifruttismak.
  • Spinn
    • Ispinne med fruktsoda och päronsmak.
  • Calippo Cola
    • Is med colasmak.
  • Calippo Jordgubb
    • Is med jordgubbssmak.

Utgått:

  • Alexandra (2)
  • Fruitline (Jordgubb)
  • Schweizernöt
  • Spinn Apelsin /melon
  • Puckstång vanilj
  • Puckstång päron light

< 1990 1992 >


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0